Altijd kosteloos en zonder limiet factureren voor het MKB en de ZZP'er!

Gratis factureren

Wat maakt Kwartael anders?

Kosteloos en ongelimiteerd gebruik

Bij Kwartael geen limieten op aantal facturen per maand of beperkingen qua functionaliteiten. Of u 1, 10, of 100 facturen per maand verstuurt, bij Kwartael is dit kosteloos en zal dit altijd blijven. Er zijn bij Kwartael geen pakketten waar u uit kunt kiezen, iedereen krijgt dezelfde functionaliteiten.

Transparant

Een van de voornaamste doelen van Kwartael is om transparant te zijn richting de ondernemers. Daarom is ervoor gekozen om regelmatig blogs te schrijven en u op de hoogte te houden van de aller laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Wilt u op de hoogte blijven van deze blogs? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief (onderaan de pagina kunt u zich hiervoor aanmelden).

Veilig

Kwartael hecht het grootste belang aan de veiligheid van uw data. Daarom wordt wekelijks een complete backup van alle data gemaakt. Daarnaast worden alle gegevens gecodeerd die te herleiden zijn naar uw organisatie. Meer weten over data-veiligheid bij Kwartael? Lees dan het blogartikel 'Waar te beginnen? Veiligheid eerst!'.

Gebruikersvriendelijk

Kwartael gelooft dat de kracht van een oplossing in de eenvoud ligt. Deze oplossing is eenvoudig van opzet, maar krachtig qua functionaliteit. Wat er niet in hoort, is weggelaten. Maar de oplossing is nooit klaar en de gebruikers worden geraadpleegd als het aankomt op verbeteringen en uitbreidingen.